TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi

Ock

Öğrencilerimize diyabet ve sağlıklı beslenme ile ilgili eğitim verildi. Ardından menemen ikramında bulunuldu.

Kas

Valimiz Sayın Recep Soytürk, 10 Kasim Atatürk'ü Anma Günü kapsaminda düzenlediğimiz anma programını hazırlayan okulumuz idarecilerine ve ögretmenlerine Başarı Belgelerini okulumuzda takdim ettiler. Düzenlenen etkinlikte bir konusma yapan Vali Soytürk;"İşinize özen göstermişsiniz. Bizim de arzuladığımız şey, kim işine özen gösteriyor ve meslektaşlarına göre daha iyi yapıyorsa onlara belge verelim. Emeklerinizi görüyoruz, bunu da belgelendirelim istiyoruz. Özverili çalışmalarınız sebebi ile sizleri tebrik ediyorum. "dedi. Ardindan Vali Soytürk, 3 okul idarecisi ve 13 ögretmene "Başarı Belgesi" takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Okulumuzda düzenlenen etkinliğe, Vali Soytürk'ün yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İl Milli Eğitim Şube Müdür Fahri Kırmızı da katıldı.

Kas

Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir ATİLLA okulumuzda bayrak törenine katıldı. Daha sonrasında öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Kas

Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dileriz.

Kas

“Büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı ve özlemle anıyoruz.”

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Yapılan seçim sonucunda  yeni Yönetim ve Denetleme Kurulları oluşturulmuştur.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Eyl

Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.