TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi

Nis

Her kitap bir dünya projesi kapsamında kitap okuma saati öğrencilerle bahçede yapıldı.

Nis

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu "Okul Eğitim" isimli ERASMUS Projesine akredite olan okulumuz, iki öğretmen ve sekiz öğrenci ile yurtdışı grup öğrenci hareketliliği gerçekleştirecektir.

25 Mayıs 2024  -02 Haziran 2024 tarihinde İspanyanın Granada Şehrindeki  IES Frederico Garcia Lorca lisesine konuk olacak okul grubumuz Yağmur Tütenk, Berke Tepe, Sude Naz Tekin, Sevimnaz Günay, Ahmet Recep Yarşi, Semih Yavuz, Mina Delfin Yılmaz, Zeynep Asel Erdoğan isimli öğrencilerden oluşmaktadır. Gruba okulumuz Müdür Yardımcısı Yüksel Çelik ve İngilizce Öğretmeni  İsmail Cem Özgücü refakatçi olarak katılacaktır.

Nis

Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi 2023-2024 12. sınıf öğrencileri mezuniyet etkinlikleri kapsamında Ankara'ya ziyarette bulundu. Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1. ve 2. Meclis ve Anıtkabir ziyaret edildi. Anıtkabir de okul çelenk sunumunu okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru TOKSÖZ tarafından yapıldı.

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyetlerini ithafen Ebru Toksöz başkanlığında Atanın huzuruna çelenk sunumu ve saygı duruşu gercekleşleştirilmiştir.

Mrt

16.03.2024 Cumartesi günü düzenlenen Artistik Buz Pateni müsabakalarında Gençler B kategorisinde il 4.'lüğü elde eden 9/C sınıfından Büşra Bükülmez'i tebrik ederiz.

Mrt

7-8 Mart 2024 tarihinde Çorlu General Basri Saran stadında düzenlenen puanlı atletizm yarışmasında 100m 1.'lik ve 200 m 1.'lik kazanan 10/A sınıfından Ege Öztürk'ü tebrik ederiz.

Şbt

20 Şubat Salı Günü düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Tenis Genç Erkekler A kategorisinde okulumuzu 2.lik ile temsil eden;

11/A sınıfından Ege Duygu

11/A sınıfından Eren Altınkaynak

11/A sınıfından Alperen Güneş

11/C sınıfından Tahir Yusuf Aygün'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Ock

Öğrencilerimize diyabet ve sağlıklı beslenme ile ilgili eğitim verildi. Ardından menemen ikramında bulunuldu.

Kas

Valimiz Sayın Recep Soytürk, 10 Kasim Atatürk'ü Anma Günü kapsaminda düzenlediğimiz anma programını hazırlayan okulumuz idarecilerine ve ögretmenlerine Başarı Belgelerini okulumuzda takdim ettiler. Düzenlenen etkinlikte bir konusma yapan Vali Soytürk;"İşinize özen göstermişsiniz. Bizim de arzuladığımız şey, kim işine özen gösteriyor ve meslektaşlarına göre daha iyi yapıyorsa onlara belge verelim. Emeklerinizi görüyoruz, bunu da belgelendirelim istiyoruz. Özverili çalışmalarınız sebebi ile sizleri tebrik ediyorum. "dedi. Ardindan Vali Soytürk, 3 okul idarecisi ve 13 ögretmene "Başarı Belgesi" takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Okulumuzda düzenlenen etkinliğe, Vali Soytürk'ün yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İl Milli Eğitim Şube Müdür Fahri Kırmızı da katıldı.

Kas

Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir ATİLLA okulumuzda bayrak törenine katıldı. Daha sonrasında öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti.